Aanstekers gezocht! – event

Wakker het enthousiasme aan van je personeel met Aanstekers gezocht! Dit event van een dagdeel meet hoe enthousiast medewerkers werkelijk zijn. Het stimuleert hun betrokkenheid bij je organisatie. Bovendien leren medewerkers hoe ze het enthousiasme kunnen aansteken bij anderen.

“Aanstekers gezocht! is een inspirerend event voor medewerkers om het enthousiasme en de onderlinge betrokkenheid te stimuleren. Bovendien leren mensen echt hoe belangrijk ze als persoon zijn in de promotie van onze organisatie.”
Dick Glastra van Loon, directeur Eigenwijks

Waarom Aanstekers gezocht!?

Het hebben van een heldere missie, visie, why of merkbelofte is voor organisaties tegenwoordig vanzelfsprekend. Maar herkennen medewerkers zich hier ook in? Zijn ze betrokken en dragen ze het verhaal van je organisatie enthousiast uit? En wat vertellen ze eigenlijk over je organisatie op een congres of een verjaardagsfeest?

Vergeet dure mediacampagnes, enthousiaste medewerkers zijn dé sleutel tot succes en groei van je organisatie. Met hun betrokkenheid en enthousiasme zorgen zij dat bestaande klanten graag blijven en nieuwe relaties graag klant worden. Recent onderzoek onderstreept het belang van enthousiaste en betrokken medewerkers.

“48% van de consumenten vindt medewerkers betrouwbaarder dan de pr-afdeling, ceo of oprichter van het bedrijf.”

Bron: 2016 Edelman Trust Barometer 

Wat biedt Aanstekers gezocht!?

Aanstekers gezocht! is een interactief enthousiasme event dat ervoor zorgt dat medewerkers zich betrokken voelen bij waar je organisatie voor staat en in gelooft. Het verbindt medewerkers en zorgt dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Aanstekers Gezocht! maakt bovendien dat ze nog enthousiaster over je organisatie worden en dit doorgeven aan klanten en relaties. Je krijgt na afloop een heldere rapportage over hoe betrokken en enthousiast medewerkers zijn.

Het programma

Het event vindt plaats op een locatie naar keuze en duurt een dagdeel. Vooraf bereiden we dit voor met een klein team van sleutelfiguren uit je organisatie. Tijdens het event beantwoorden deelnemers vragen over hun organisatie zoals over hun persoonlijke betrokkenheid, beleving en enthousiasme, met behulp van stemsoftware via hun smartphone of tablet. Zo weet je als directie of bestuur wat er daadwerkelijk leeft onder je medewerkers. Bovendien leren medewerkers tijdens een leuke en interactieve pitchsessie met collega’s hoe ze in hun eigen woorden anderen enthousiast kunnen maken over je bedrijf.

Meer weten?

We praten je graag bij over de mogelijkheden van het programma voor jouw organisatie. Bel of mail met Pitvis.