Succesvolle sites maken we samen

Wim Feijen heeft al op vroege leeftijd een fascinatie voor computers. Hij is vijf als zijn vader in 1983 een computer koopt. Samen schrijven ze spelletjes in BASIC, die ze met elkaar spelen vanaf een cassettebandje. Hier begint zijn passie die later de basis vormt voor het bedrijf Go2People Websites.

Ook tijdens zijn studie scheikunde vindt Wim het vak programmeren al een van de leukste vakken. In lijn met zijn studie wordt hij eerst nog docent scheikunde. Maar uiteindelijk volgt hij toch zijn hart. Hij wil deel uitmaken van de digitale ontwikkelingen die er in zijn ogen écht toedoen en die de wereld wezenlijk veranderen.

Hij bedenkt een online contact-tool waarmee mensen elkaar makkelijk kunnen bellen, mailen of sms’en. Het doel: mensen verbinden. Wim noemt dit systeem – en later zijn bedrijf – daarom ‘Go2People’. De tool is nog steeds actief en heeft 8.000 gebruikers.

Wim begint zijn bedrijf vanuit zijn huis in de Amsterdamse wijk Jeruzalem. Al snel krijgt hij opdrachten voor websites die hij maakt met een collega en twee stagiairs die soms al voor negenen op de stoep staan als Wim zijn tanden nog aan het poetsen is.

De eerste website ontwikkelt het team voor studentenvereneniging Skits. En later nog een website voor zustervereniging Ztikz. Daarna volgt zelfs een internationale opdracht voor distilleerderij Diageo. Go2People staat dan op de kaart. Het werkt inmiddels allang niet meer vanuit Wims woonkamer, maar vanuit een knus centraal gelegen kantoor aan Nieuwe Herengracht 49, vlakbij het Waterlooplein in Amsterdam.

Voor iedereen

Wij zijn gespecialiseerd in WordPress-websites, van standaard tot meer complexe maatwerk websites. Go2People ontwikkelt Mailchimp-nieuwsbrieven en steeds vaker e-learning platforms. Dat doen we graag voor stichtingen en organisaties met een maatschappelijk karakter, maar even goed voor commerciële bedrijven en voor kleine ondernemers. We zijn er dus echt voor iedereen.

En we zijn er echt, in de zin dat we oprecht en goed luisteren naar onze klanten. Dit zien we terug in de waardering van opdrachtgevers die Go2People een acht of hoger geven voor klanttevredenheid. Ze vinden de persoonlijke en deskundige aanpak prettig en zien Go2People als een betrouwbare en behulpzame samenwerkingspartner voor online succes.

Een betere online wereld

Met Go2People maken we het verschil in een online wereld die bol staat van websites die wat ons betreft veel gebruikersvriendelijker kunnen. Wij vinden het belangrijk dat een website zich vormt naar de mens in plaats van andersom. Samen met onze klanten maken we daarom websites die de online wereld verbeteren.

We vinden schoonheid ook belangrijk. Naast gebruikersvriendelijk zijn onze sites daarom ook mooi. Door de samenwerking met een variatie aan designers realiseren we een unieke stijl die naadloos aansluit op de wensen van onze opdrachtgevers. Bovendien zijn onze sites ook nog goed betaalbaar.

Klein begonnen en gegroeid tot wie we nu zijn, kijken we ook graag vooruit. We zijn ook ambitieus. Als het aan ons ligt, is Go2People in 2028 dé expert op het gebied van online succes en delen we onze kennis met de rest wereld. Ook daarmee maken we de online wereld beter. Dat doen we samen met onze klanten, want succes maken we samen.