Img7758 verhouding 1280 x 784 300 dpi

Communicatieadviseur voor een betere zaak

De drijvende kracht achter Pitvis is Roderik Berghegen. Roderik over zichzelf: ik ben een allround communicatiespecialist met ruime ervaring bij verschillende design- en reclamebureaus. Daar werkte ik voor organisaties als Amstel, KPMG, Land Rover, Compaq, Telfort en TPG Post. Ik wilde de ervaring die ik met deze merken heb opgedaan inzetten voor maatschappelijke betrokken organisaties waarmee ik gaande weg steeds meer affiniteit kreeg.

In 2003 startte ik daarom bij Impuls, kinderopvang en welzijn. Er bleek nog een wereld te winnen op het gebied van communicatie. Mijn opdracht was om hier de communicatie te professionaliseren en het merk Impuls op de kaart te zetten. Met veel plezier heb ik dit gedaan. Communicatie voor een betere zaak gaf me een beter gevoel.

De ideale combinatie

Ik ben een creatieve, strategische communicatiespecialist die altijd tot de bodem gaat voor het beste resultaat: mooie en effectieve communicatie. De combinatie van mijn ervaring bij zowel design- en reclamebureaus als de maatschappelijke sector maakt mij tot de ideale adviseur voor profit en non-profit bedrijven.