Verdiepen, verbinden, verleiden

Pitvis helpt organisaties hun kern of visie scherper te krijgen om van daaruit effectieve communicatie te ontwikkelen die werknemers verbindt en verandert in merknemers en klanten in ambassadeurs.

Verdiepen

Pitvis vindt dat communicatie meer is dan ‘window dressing’. Om een sterk merk te bouwen moet uw organisatie eerst de kern of de ‘pit’ helder hebben. Wat is de bestaansgrond of ‘het waarom’ van uw organisatie? Dit is de basis voor een krachtig merk. Pitvis werkt grondig en gaat tot de bodem voor effectieve communicatie.

Verbinden

Waar komt een organisatie vandaan? Waar gaat en staat ze voor? Als de uitgangspunten, de kernwaarden, de positionering en koers helder zijn, ontstaat verbinding tussen werknemers. Pitvis helpt organisaties om deze verbinding tot stand te brengen en duidelijke keuzes te maken. Keuzes die uiteindelijk leiden naar een onderscheidend merk.

Verleiden

Communicatie geeft het merk een gezicht en verleidt. In de positieve zin van het woord. Eerst intern. Dan extern. Het is een beweging van binnen naar buiten. Goede communicatie maakt werknemers trots en beïnvloedt daarna klanten die in het ideale geval ambassadeur worden. Pitvis realiseert communicatie die verleidt: van een herkenbare huisstijl tot een effectieve communicatiecampagne. Hiervoor heeft Pitvis een uitgebreid netwerk van creatieve specialisten. Pitvis levert hierdoor maatwerk.